Kind

Het is als ouder bijna niet op te brengen om afscheid te nemen van je kind. Het moet, maar het had niet zo moeten zijn. Atelier Alewijn kan u helpen met een “eigen” wade om er een mooi warm en persoonlijk afscheid van te maken. Er zijn verschillende kleuren zachte linnenkatoen in voorraad en een wade is in één of twee dagen klaar, als het moet. Voor alle leeftijden kan ik iets passends maken. We kunnen bijvoorbeeld een tekening van uw kind als uitgangspunt nemen voor een ontwerp. De kinderwaden zijn in werkelijkheid veel mooier dan een foto kan uitdrukken.
Baby’s die prematuur geboren zijn en nog niet levensvatbaar, hebben een piepklein lijfje en zij zien er compleet uit. In deze maat zijn nog geen kleertjes. Als u toch de behoefte heeft om de kleine aan te kleden, kunt u kiezen voor een handgemaakt wikkeldoekje. Het ziet er uit als een slaapzakje of bedje en het is lief en zacht. Bij de strikjes aan de zijkant kan de wikkeldoekje worden open gevouwen. U kunt de stof of de kleur zelf uitkiezen. Voor de herinneringsdoos kan Atelier Alewijn nog een extra exemplaar maken in het klein. Ik heb een paar voorbeelden in voorraad, voor andere wensen of kleuren, kunt u mij vragen naar de mogelijkheden. Ik ben van 9.00 tot 21.00 uur bereikbaar, ook in het weekend.

IMG_0121De wades op onderstaande foto’s zijn geschikt voor kinderen van 2 tot 6 jaar. De plaatje aan de buitenkant correspondeert met het plaatje aan de binnenkant. Elke kinderwade is van dubbele stof, een katoen, een linnen of een combinatie ervan: zachte linnenkatoen. Onder de plaats waar het lijfje komt te liggen is de wade nog eens gevoerd met een zachte flanel. Naast de geopende wade ziet u steeds een foto van dezelfde wade en dan dichtgevouwen. Een kinderwade kan gecombineerd worden met een draagbaar, een mandje of een kistje.
Deze kinderwade bevat een zeilboot met wapperende zeilen van witte zijde. De dichtgevouwen wade is voorzien van een fles waar je een wens in kunt meegeven en wat schelpen en zeesterren. Ik kan een kinderwade maken van elke gewenste grootte en met een afbeelding die bij uw zoon of dochter past.

     _EDK9613

Een rode ballon aan de binnenzijde, met in de lucht drie gele ballonnen. Dichtgevouwen heeft de rode ballon zich bij de gele balonnen gevoegd. De witte zijden ballon die los op de wade ligt kan worden voorzien van een naam.

      

Het rose hart is gevuld met een zachte molton, en omringd door liefde in alle kleuren. De buitenwade is effen, er kan van alles aan worden toegevoegd. 

      Beerenberg-Atelier-Alewijn03

Het lieve heersbeestje is van diep rood linnen gevuld met en laag zachte molton.
De gevouwen wade is voorzien van een losse zijden ballon, met kleine houten lieve heersbeestjes.
Op de ballon kan een naam worden geschreven.

 

      _EDK9612

De engel is van een stof met kleine glanzende stipjes erop. De vleugels zijn los en kunnen apart om het kindje gewikkeld worden. Om het hoofdje ziet u een gouden lintje als aureool. Deze engel is heel mooi en komt op de foto niet zo tot haar recht. De dichtgevouwen wade is gebroken wit. De wade is in enkele kleuren gemaakt.

 

Reacties plaatsen is niet mogelijk.