Cursus wade maken

Maak zelf je eigen wade

Wil je ook graag iets moois en persoonlijks maken voor je eigen afscheid?
Houd je van textiel en stoffen en ben je een beetje handig? Vind je het leuk om samen in een kleine groep een wade te maken met wat begeleiding van een docent textiel met kennis van de uitvaart? Dan is deze serie workshops misschien wat voor jou

Cursus van 4 dagen

De cursus bestaat uit 4 workshops van een dag. Ook een beginner kan ik de technieken aanleren die nodig zijn om een eenvoudige wade te maken. Ik zorg ervoor dat jouw plan is afgestemd op je mogelijkheden en ik overzie of het resultaat aan jouw verwachtingen gaat voldoen. Het is de bedoeling om samen in een kleine groep een warme sfeer te creëren, zodat het fijn is om dit proces met elkaar te delen. De groep bestaat uit 4 tot 6 deelnemers. De bijdrage voor de cursus bedraagt € 395 bij inschrijving voor 20 december 2018 voor de cursus in januari 2019: €360. De stof koop je zelf. Een naaimachine kun eventueel huren.

Locaties en voorlopige data :

Amersfoort: Op zaterdag 6 oktober begint de nieuwe cursus aan de Dollardstraat 119 in Amersfoort van 10.00 uur tot 16.00 uur. Data: 06 okt. – 20 okt. – 3 nov. – 17 nov.
Den Dolder: In januari 2019 start een cursus wade maken in het Bezinningshuis op woensdag van 10.30 tot 16.30 uur. 
Data: 23 jan. – 6 febr. – 20 febr. – 27 febr.

Impressie:   

                           

 

 

 

 

Reacties plaatsen is niet mogelijk.