Draagbaar

Draagbaar of baarplank

Voor het vervoeren van de overledene in een lijkwade gebruik je een draagbaar, deze wordt met de overledene begraven of gecremeerd. Atelier Alewijn heeft twee draagbaren ontwikkeld, beiden zijn ook geschikt voor een Natuurbegraafplaats. 

Bambu Negro

Deze mooie stoere baarplank is gemaakt van stevige, zwarte bamboestokken ingevlochten met henneptouw en met handvatten met hennepband. De Bambu Negro is verkrijgbaar in de lengtematen 180 cm en 200 cm.

Hamaca

Deze praktische en lichte baar wordt opgerold geleverd als bouwpakket en bestaat uit een houten frame met een bodem of hangmatje van hennep. De Hamaca wordt met houten duvels in elkaar gezet. De hengsels zijn bamboestokken waarmee je de baar kunt dragen. De Hamaca heeft een lengte van 190 cm

Escalar

Deze mooie geronde mand is ambachtelijk gevlochten van Hollandse wilgentenen en heeft zes openingen die dienen als handvatten. De contouren van het lichaam van de overledene zijn minder zichtbaar. De Escalar is verkrijgbaar in de maten 180 cm en 200 cm. Deze baar is ook leverbaar in een grijsgroene kleur.

Diosa

Diosa is een variatie op de Escalar. In deze mand ligt de overledene op de zij. De mand is ongeveer 160 cm bij 80 cm. Ook deze mand is ambachtelijk gevlochten van hollandse wilgentenen. Je kunt kiezen voor een wade uit de collectie of voor een speciaal voor deze mand ontworpen wade van hennep. Binnenkort verschijnt deze nieuwe wade op de website.

Alle draagbaren zijn uit voorraad leverbaar en kunnen worden opgehaald in Amersfoort.
Voor vragen of een prijslijst bel je naar 0644416109 of stuur een mail naar info@atelieralewijn.nl

Reacties plaatsen is niet mogelijk.