Lijkwade voor een kind of baby

Een wikkeldoekje voor een prematuur geboren baby

Pas sinds kort is er aandacht voor overleden prematuur geboren baby’s. Atelier Alewijn heeft een wikkeldoekje ontworpen, dat op maat gemaakt kan worden in de gewenste stof. Het is bedoeld om troost te bieden. Bel me gerust met vragen: 0644416109 

IMG_0121

Voor elk kind een eigen wade

Je kind verliezen, daar heb ik geen woorden voor. Misschien kan ik je wel helpen om liefdevol afscheid te nemen met een kleine wade. We kunnen het samen doen. Hieronder zie je voorbeelden van wades voor een kind. De wades op onderstaande foto’s zijn geschikt voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Elke kinderwade is van dubbele stof. Naast de geopende wade zie je steeds een foto van dezelfde wade dichtgevouwen. Een kinderwade wordt gecombineerd met een draagbaar, een mandje of een kist.

Zeilboot

Deze kinderwade bevat een zeilboot met wapperende zeilen van witte zijde. De dichtgevouwen wade is voorzien van een fles waar je een wens in kunt meegeven en wat schelpen en zeesterren. Ik kan een kinderwade maken van elke gewenste grootte en met een afbeelding die bij uw zoon of dochter past.

     _EDK9613

Rode ballon

Een rode ballon aan de binnenzijde, met in de lucht drie gele ballonnen. Dichtgevouwen heeft de rode ballon zich bij de gele balonnen gevoegd. De witte zijden ballon die los op de wade ligt kan worden voorzien van een naam.

      

Hartjes

Het rose hart is gevuld met een zachte molton, en omringd door liefde in alle kleuren. De buitenwade is effen, er kan van alles aan worden toegevoegd. 

      Beerenberg-Atelier-Alewijn03

Lieveheersbeestje

Het lieve heersbeestje is van diep rood linnen gevuld met en laag zachte molton.
De gevouwen wade is voorzien van een losse zijden ballon, met kleine houten lieve heersbeestjes.
Op de ballon kan een naam worden geschreven.

      _EDK9612

Engel

De engel is van een stof met kleine glanzende stipjes erop. De vleugels zijn los en kunnen apart om het kindje gewikkeld worden. Om het hoofdje ziet u een gouden lintje als aureool. Deze engel is heel mooi en komt op de foto niet zo tot haar recht. De dichtgevouwen wade is gebroken wit. De wade is in enkele kleuren gemaakt.

Reacties plaatsen is niet mogelijk.